Puteri Sarah & suami dah berbaik, mula masuk kelas dalami ilmu agama

Kisah rumah tangga Puteri Sarah dan suaminya Syamsul Yusof hangat diperkatakan oleh warganet apabila pasangan pelakon itu sudah hampir tiga bulan tidak tinggal bersama.

Baru-baru ini, pelakon berusia 35 tahun itu mengakui sudah menemui jalan penyelesaian selain memohon orang ramai mendoakan yang terbaik buat mereka sekeluarga.

“Kami sudah berbincang dan menemui jalan penyelesaian. Apa yang boleh dikatakan, saya dan suami dalam fasa berbaik. Kami mengharapkan doa yang baik.

“Janganlah mengharapkan perkara buruk kerana saya tahu apabila saya jatuh, ada orang akan gelak dan tepuk tangan. Jadi, saya takkan membiarkan rumah tangga kami hancur sebegitu,” katanya kepada BH Online.

Dalam pada itu, Puteri Sarah sentiasa bersyukur kerana ujian membawa lebih banyak rezeki buat dirinya dan dua cahaya mata dengan menandatangani pelbagai kontrak untuk menjadi duta produk.

Malah, pelakon telefilem Takbir Dari Belantara itu juga mula menyertai kelas usrah kerana ingin mendalami ilmu agama sekali gus menjadikan dirinya insan yang lebih baik.

“Saya juga cuba ubah hidup menjadi lebih positif, bahagia dan tenang. Sebaik-baiknya, saya baiki diri terlebih dahulu barulah boleh betulkan orang lain,” ujarnya.

Terdahulu, dia mendirikan rumah tangga suaminya yang juga pengarah filem pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikul Islam dan Sumayyah.

Sumber: BH Online (Fatin Farhana Ariffin)

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*