‘Psangan Shidup Smat1’Suami, lsteri ‘prgi’ Selang 2 Hri Aklbt C0VlD19, TinggaIkan 3 Anak.

PETALING JAYA- Kebahagiaan hidup dimiliki sepasang suami isteri bersama tiga cahaya mata mereka hiIang sekelip mata selepas pasangan itu mninggal dunia selang dua hari aklbat jngkitan C0vld-19.

Difahamkan, Azman Mohamed,45, diIaporkan mninggal dunia pada jam 8.44 pagi Khamis lalu di Hspital Kuala Lumpur, manakala isterinya, Norashima Ramli, pula menghmbuskan nfas terakhlr kira-kira jam 3.45 petang tadi di Hspital Serdang, Selangor.

Lebih menyedlhkan, anak-anak pasangan itu juga diIaporkan positlf C0vld-19 dan sedang berta.rung meIawan wbak m.aut itu.

Berita sedlh itu dikongsikan ramai kenalan-kenalan Allayrham di laman rasmi Facebooknya @Cheq Man dengan menitipkan ucapan tkziah dan kiriman doa agar kedua-dua mereka dicucu.ri rahmat.

Menurut Zulkarnain Hassan, dia menyifatkan baharu sahaja menerima perkhabaran dvka berkenaan kemat1an si suami kelmarin dan kini isteri pula menyvsul.

“Baru kelmarin menerima khabar du.ka tentang pulangnya ke negeri abadi sang suami dan hari ini si isteri pula menyvsul pergi bersama mninggalkan anak-anak.

“Mohon bersama sedekahkan bacaan surah Al Fatihah untuk sahabat saya Cheq Man dan isteri, Shima Ramli, juga mohon doakan kesejahteraan buat anakanda yang mereka tinggaIkan,” tulisnya tadi.

Turut berkongsi rasa sedlh itu ialah Norsyida Jaafar yang turut terkjut dengan berita du.ka itu.

“Rasa tak teru.ngkap dengan kata-kata, rasa macam tldak percaya, baru semalam arwh baIas WhatsApp saya dan macam tlada apa yang berlaku.

“Beratnya uj1an Allah turunkan buat anak-anak arwh, moga anak-anak banyakkan sabar dan tabah hadapi uj1an ini,” tulisnya.

Pada masa sama, beliau turut mend0akan agar anak-anak arwh kembali sihat dalam meIawan C0vld-19.

Difahamkan, jnazah Norashima akan disema.dikan di Tanah Perkburan Mount Austin selepas semua urusan pengurusan jnazah selesai.

salam tkziah. al fatihah.

Sumber: K! ONLINE.

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*