Prgimu Ktika Mncari Rezeki Abang.. Suami Temui Aj4I, Iori Slmen Yg DipnduTerbaIik.

Kuala Lumpur : Apa yang menlmpa Azlan yang dijmput Illahi disaat berkerja mengundng piIu keluarga dan insan insan yang mengenali arwh, rata rata antara mereka terkjut dengan pemrgian Azlan disaat sedang berkerja mencari rezeki.

Muhammad Azlan Abdullah Dekat ngan area rumah aku bang, jodoh ajaI dita.ngan Allah swt, Semoga bang ko tenang disana dan ditempatkan dikalangan insan2 terpilih.

Ramai mend0akan ko bang.. Alfatihah (dibaca)- Ben Abdullah.

Kosmo meIaporkan seorang lelaki m.aut selepas lori pembncuh slmen yang dipandunya terba.bas dan terbaIik ketika membuat pus.ingan U di jeja.mbat p.usingan U, Lebuh Raya Bukit Jalil dari arah Puchong menghala ke SIRIM, Bukit Jalil, dekat sini hari ini.

Dalam kejadian kira-kira jam 12.30 tengah hari, mngsa Muhammad Azlan Abdullah yang berusia 40 tahun itu mengalami kecede.raan di bahagian kepaIa mninggal dun1a di tempat kejadian.

 

Ketua Jabatan S.iasatan dan Pengua.tkuasaan Trafik (JSPT) Kuala Lumpur, Asisten Komisioner Sarifudin Mohd Salleh berkata, hasil s.iasatan awal mendapati lori pembncuh slmen itu dalam perjalanan ke sebuah tpak pembinaan.

Kejadian berlaku apabila lori berkenaan dikatakan hiIang kawaIan ketika mahu membuat p.usingan U lalu terba.bas dan mermpuh batu penghdang di bahagian kiri jalan.

Rmpuhan kuat itu menyebabkan lori berkenaan terbaIik dan mngsa yang berada di tempat duduk pemandu turut terseplt, ujarnya dalam kenyataan sebentar tadi.

Jelasnya, mngsa yang prah di kepaIa disahkan mninggal dunia di tempat kejadian dan dibawa ke Hspital Kuala Lumpur untuk b.edah si.asat.

Orang ramai yang mempunyai makIumat berhubung kejadian boleh menghubungi BaIai PoIis Trafik, Jalan Tun H. S Lee di talian 03-2071 9999 atau Hotline PoIis Kuala Lumpur di talian 03-2115 9999 atau mana- mana baIai poIis berhampiran.

Semoga isteri arwh tabah dengan apa yang berlak. kini dua anaknya kehiIangan ayah tersayang saat berkerja mencari rezeki buat mereka. Al fatihah.

Sumber: kosmo

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*