PiIu, Lagi 2 Bulan Bakal Timang Anak Sulung, Isteri Sedlh Suami Dijem.put Ilahi.

Setiap pasangan yang sudah berkahwin pasti ti.dak sabar menanti kehadiran cahaya mata sebagai penyeri rumah tangga.

Tetapi lain pula dengan nasib yang dilalui oleh bakal ibu ini apabila keterujaannya menyambut cahaya mata sulung bertvkar menjadi satu momen sedlh apabila si suami telah pergl dijemp.ut Ilahi.

Suami pergl menghadap Ilahi

Foto: Facebook Ieqa Muhammad

Seorang wanita yang dikenali dengan nama Ieqa Muhammad ada memuat naik beberapa posting di Facebook dengan meIuahkan rasa sedih dan terkiIan atas pemerg1an suami tercinta, Mohamad Shirhan. Arwh dipercayai mninggaI dunia pada 2 Mac 2021 aklbat masa.lah as.ma.

Ieqa yang sedang sa.rat hamiI tujuh bulan ini mengakui sangat terkej.ut dengan berita tersebut. Walaupun berat untuk diteIan tetapi dia reda dengan dvgaan dan takdir yang diberikan kepadanya itu.

Berehatlah abang. Abang terlalu pen.at atas dunia ni. T.iada lagi bila masuk malam berebut handphone dengan saya. Awak nak main game, saya nak promote. Ti.ada lagi perkataan ‘Iapar’ even awak dah kenyang time tu.

Isteri pulang ke Kelantan

Foto: Facebook Ieqa Muhammad

Difahamkan, usia perkahwinan pasangan ini baru sahaja mencecah 9 bulan. Meskipun begitu wanita ini masih berterima kasih kepada arwh suaminya kerana telah menjaga dan melayannya dengan begitu baik.

Bercerita dengan lebih lanjut, Ieqa memberitahu pada 6 Mac 2021 dia mengambil keputusan untuk berplndah dari rumah sewa mereka dan pulang ke rumah keluarganya yang terletak di Kelantan.

Urusan awak sangat dipermudahkan.

Alhamdulillah. InsyaAllah lepas sayang habis pntang, sayang datang sana bawa b4by jumpa awak okay.

Awak berehatlah disana.

Adik lagi 2 bulan nak keluar’

Rindu tak terkata..’

Sumber: Ieqa Muhammad,ob

 

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*