‘Papa Dah Takde Syg..’ AjaI Hazli 0tw Ke Tmpat Kerja Dilnggar Iori Buat Puslngn U.

SEREMBAN: Seorang pemandu kenderaan di Universiti Sains Islam Malaysia (USIM) ma ut selepas motosikal yang ditun gganginya diIanggar sebuah Iori dalam kejadian di Jalan Persiaran Ilmu, berhampiran slmpang Desa Kasia di Nilai dekat sini pagi tadi.

Mngsa, Muhamad Hazri Asliyas, 35, yang dipercayai dalam perjalanan dari tempat tinggaInya di Salak Tinggi, Sepang, Selangor menuju ke tempat kerjanya di USIM.

Ketua PoIis Daerah Nilai, Superintenden Mohd. Fazley Ab. Rahman berkata, apabila sampai ditempat kejadian, secara tiba tiba Iori yang dipandu seorang lelaki berusia 66 tahun membuat pus1ngan U dan meIanggar mngsa yang berada di sebelah kanan arah sama.

“Akibat kemaIangan, mngsa mengalami kecede raan prah di kepaIa dan disahkan mninggaI dunia di tempat kejadian. Myat mngsa dihantar ke unit f0rensik Hspital Tuanku Ja’afar (HTJ) untuk be dah si asat,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Mohd. Fazley berkata, k.es disi asat di bawah Sksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987.

Salam tkziah buat keluarga Allahyrham Hazli. Semoga isteri dan 3 anak yang masih kecil k.uat dan tbah. Moga r0hnya ditempatkn dikalangan para solihin. Al fatihah

Sumber: UTUSAN

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*