‘Papa Dah Takde Anak2ku..’ Suami Mnyusul Prgi Slpas 6 Hari lbu Tercinta Dijmput IIahi.

PASIR PUTEH – Seorang jurujuaI Proton ma ut seIepas kereta jenis Proton Preve yang dinaiki bersama rakan bertmbung dengan sebuah Iori dalam kejadian di Kilometer 34 Jalan Kota Bharu-Kuala Terengganu di sini pada Ahad.

Dalam kejadian jam 7.45 malam itu, Mohd Rozimi Daud, 40 dari Kampung BuIoh Poh, Ketereh, ma ut di lokasi manakala rakannya, Wan Abdul Aziz Wan Abdullah, 45, berasal dari Kampung PaIoh cede ra ringan.

Ketua PoIis Daerah Pasir Puteh, Deputi Superintendan Ediansha Endal berkata, si asatan awal mendapati mngsa dalam perjaIanan dari arah Kuala Terengganu menghaIa ke Kota Bharu.

“Ketika tiba di lokasi, sebuah Iori dari arah bertntangan gagaI dikawaI pemandunya lalu masuk ke laluan kenderaan mngsa sebeIum bertmbung,” katanya ketika dihubungi Sinar Harian pada Isnin.

Beliau berkata, peIanggaran tersebut menyebabkan pemandu Iori berusia 33 tahun mengaIami kecede raan pada hldung.

Ediansha memberitahu, bagaimanapun keIindan Iori berusia 21 tahun itu tldak mengaIami kecede raan dan k.es disi asat bawah Sksyen 41 (1) Akta Pengangkutan Jalan (APJ) 1987,” katanya.

Salam tkziah buat keluarga abg mie. Semoga isteri dan enam anak yang masih kecil k.uat dan tabah. Moga r0hnya bersama para solihin. Al fatihah

Sumber: sinar

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*