“Original Ayam Ketul, Ayaq Milo,” – [Vide0] Kanak-kanak Cvri Perhatian, Baru 3 Tahun Dah Pandai Order KFC

Melihat keletah dan fasihnya si anak ketika berkata-kata seawal usia tiga tahun sememangnya sesuatu yang para ibu bapa nantikan.

Pandai order KFC

Menerusi video yang dimuat naik oleh seorang wanita di TikTok dikenali sebagai Rose, memaparkan seorang kanak-kanak sedang memesan makanan segera iaitu Kentucky Fried Chicken (KFC) melalui panggilan bersama ayahnya yang ketika itu sedang beratur di dalam restoran KFC tersebut.

Lebih menarik lagi apabila kanak-kanak cilik itu memesan makanan segara tersebut dengan sendirI tanpa bantuan ibunya. Macam dah biasa order! Dengan mimik muka dan juga slangnya sekali gus membuat orang di sekelilingnya tergelak.

Video:

Setelah selesai memesan makanan tersebut,si cilik itu kemudiannya terus menutup panggilan itu sebelum sempat ayahnya menghabiskan percakapan.

Video yang berdurasi selama 15 saat itu meraih lebih 1.7 Juta tontonan dan mendapat lebih 130 ribu tanda suka di TikTok.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen memuji kebijaksanaan dan kecomelan kanak-kanak tersebut. Malah ada juga di antara mereka yang berkongsi pengalaman yang sama ketika memesan makanan.

Komen netizen:

Sumber: Oh Bulan

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*