MninggaI Dunia Ketika Mandikan Ayah, beberapa jam kemudian Ayahnya Pula MninggaI

Apa yang berlaku sunggguh memiIukan ketika mandikan ayah yang sedang uzvr Zulfahmi atau lebih mesra dengan panggilan Lan mninggaI dunia dijemput ilahi.

Selepas itu ayahnya Tuan Haji Hasbollah pula men1nggal dunia selang 12 jam selepas anak lelakinya Lan menghembus n4fas terakhir di rumah mereka di Kampung Baru Temoh Stesen, Temoh di sini semalam.

Haji Hasbollah Ahmad, 75, mninggaI dunia pada pukul 10 malam selepas kem4tian anaknya, Zulfahmi, 46, pada pukul 10.50 pagi hari sama.

Difahamkan, Haji Hasbollah yang mengalami str0k turut menghidap beberapa penyak1t lain seperti d4rah tinggi dan kncing m4nis.

Ketua PoIis Daerah, Superintenden Wan Azharuddin Wan Ismail berkata, awalnya poIis menerima maklumat berhubung seorang lelaki berusia 46 tahun ditemukan tdak sedarkan diri di luar bilik air rumahnya.

Katanya, pemeriksaan mendapati lelaki itu men1nggal dunia dan myatnya dibawa ke H0spital Tapah untuk bed4h siasat.

Sias4tan awal mendapati lelaki terbabit menghidap penyak1t kncing manis, saluran jntung tersumbat dan d4rah tinggi selain pernah menerima rwatan susulan di KIinik Kesihatan Kampar.

Pemeriksaan pada badan lelaki itu tidak menemukan sebarang unsur jen4yah dan dia tiada sejarah perjalanan ke lokasi lain dalam tempoh sebulan lepas, katanya di sini hari ini.

Menurut beliau, pada sebelah malamnya pula, poIis menerima maklumat kemat1an bapa lelaki berkenaan pada pukul 10 malam.

Katanya, bapa mngsa disahkan mninggaI dunia ak1bat kompiIasi penyak1t yang dialaminya, Kedua-dua kes ini diklasifikasikan sebagai m4ti mengejut, katanya.

Semoga keluarga Puan Suhaila tabah atas permergian ayah tersayang dan adik tersayang yang maha esa lebih sayangkan mereka berdua. Al fatihah.

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Cara Mohon.

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*