(VIDEO) Mata Grey Cantik, Ramai Ibu Mengandung Berkenan Nur Aisywara Nealofa Anak Mua Bellaz

Mata Grey Cantik, Ramai Ibu Mengandung Berkenan Nur Aisywara Nealofa Anak Mua Bellaz

Satu perkongsian dari jurusolek dan usahawan terkenal, MUA Bellaz atau nama sebenarnya Nur Nabila Binti Zulyadaini, 28, wajah anak keempatnya, Nur Aisywara Nealofa yang dilahirkan pada 29 Julai 2022 yang lalu menarik perhatian dari ramai pengikutnya.

Mata grey cantik, ramai ibu mengandung berkenan Nur Aisywara Nealofa anak Mua Bellaz. Ramai ibu-ibu mengandung pasti menginginkan kelahiran anak comel.

Ini kerana wajah bayi kecil itu amat comel ditambah matanya yang berwarna grey menyerlahkan lagi cantiknya wajah bayi kecil ini.

Tak hairanlah dari video dikongsinya, ia menarik perhatian ramai hingga ditonton 1.9 juta pengikutnya. Tapi paling utama ramai mengiyakan mata Aisywara Nealofa yang berwarna grey umpama dipakaikan lens, sama seperti kesukaan ibunya ketika membuat live tutorial make-up.

@muabellazHii Diaa kataa ni ..bg love boleh kt Aisywara Nealofa 🤍

♬ Tiba-Tiba Speed Up – liriklaguツ

Bahkan ada berkata, ia mungkin kenan pada anaknya. Tapi seperti sedia maklum, MUA Bellaz sendiri mempunyai wajah kacukan Turki-Melayu ditambah suaminya, Anuar Ahmad juga seorang yang good looking.

Mata Grey Cantik, Ramai Ibu Mengandung Berkenan Nur Aisywara Nealofa Anak Mua Bellaz

Ramai juga bertanya apakah amalan dilakukannya semasa mengandung kerana ramai ibu-ibu mengandung berkenan melihat wajah comel Aisywara Nealofa bahkan ramai mengimpikan memiliki anak secomel itu. Namun ia belum dijawap oleh Mua Bellaz kerana kesibukannya barangkali.

Ada mengatakan amalkan surah Yusof dan Maryam kerana surah Yusof boleh menyebabkan anak dilahirkan menjadi cantik dan kacak bagaikan Nabi Yusof, manakala surah Maryam bertujuan memudahkan ibu mengandung bersalin bagaikan ketika Maryam melahirkan Nabi Isa AS.

Harus diingat tiada sebarang dalil sama ada daripada al-Quran dan sunnah yang menjelaskan bahawa dua surah dimaksudkan itu terbaik untuk diamalkan oleh ibu mengandung kerana semua ayat Al-Quran yang diturunkan adalah terbaik diamalkan.

Semua anak dilahirkan cantik dan didoakan agar dipermudahkan kelahiran pada bakal-bakal ibu.

Sumber : mingguanwanita

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*