Selesai pengajian Master, Hawa Rizwana raih keputusan cemerlang

Nama pembaca berita dan pesonaliti televisyen, Hana Rizwana sudah tidak asing lagi dalam industri seni Tanah Air.

Gadis manis berusia 26 tahun ini sememangnya dikenali sebagai salah seorang selebriti yang amat mementingkan pelajaran walaupun sudah mempunyai kerjaya yang mapan.

Pointer 3.78!

Dalam posting terbarunya di Instagram, Hawa atau nama sebenarnya Hawa Rizwana binti Ahmad Redzuan telah berkongsi keputusan cemerlangnya dalam pengajian peringkat Sarjana di Univerisiti Teknologi Mara (UiTM).

Dia berjaya menamatkan pengajian dengan keputusan yang cemerlang iaitu pointer 3.78 dalam bidang komunikasi massa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAWA RIZWANA REDZUAN (@hawarizwana)

Kerja keras berbaloi

Dalam perkongsian tersebut, dia telah mengucapkan rasa syukur diatas pencapaian berkenaan dan lega kerana dapat menghabiskan empat semester dengan keputusan yang cemerlang.

Hasil kerja kerasnya sejak 2019 dalam menjadi seorang pelajar separuh masa yang perlu bekerja dalam masa yang sama begitu berbaloi setelah memperoleh Master dalam bidang yang dia minati.

Syukur Alhamdulillah

Sehubungan dengan muat naik yang begitu menginspirasikan tersebut, rata-rata rakan artis dan juga para peminatnya mengucapkan tahniah diatas kejayaan yang diperoleh Hawa Rizwana.

Mereka juga mendoakan agar pembaca berita tersebut terus maju dan melangkah lebih jauh dalam bidang pendidikan dan juga kerjaya yang diceburi.

Tahniah Hawa!

Selempang pink nampaknya

Sumber: Hawa Rizwana

 

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*