MninggaI Dunla Tergntung Di Ruang Tamu Selepas Bersahur Lans KoperaI Ditemui

KOTA KINABALU Seorang angg0ta poIis sempat menyambut hari lahir anaknya yang berusia tiga tahun malam tadi dan bersahur dengan keluarga sebelum ditemui mat1 tergntung di rumahnya di Taman Pertama, Sandakan, pagi tadi.

Kjadian disedari isteri mngsa yang menemui suaminya tergntung di ruang tamu rumah mereka, jam 7.30 pagi.

Pesuruhjaya PoIis Sabah, Datuk Hazani Ghazali berkata, mngsa berpangkat Lans Koperal berusia 28 tahun dan bertugas dengan Pasukan PoIis Marin (PPM) di Sandakan.

Katanya, s.iasatan awal mendapati anggota terbabit mempunyai rek0d kerja yang baik dan tiada masaIah dengan rakan sekerja, termasuk pegawai atasan.

“S.iasatan lanjut sedang dijalankan bagi mengenal pasti punca sebenar ke$ berkenaan. Difahamkan, anggota terbabit menyambut hari lahir anaknya yang berusia tiga tahun malam tadi,” katanya ketika ditemui, hari ini.

Hazani berkata, mngsa turut sempat bersahur bersama keluarganya pagi tadi sebelum ditemui tergntung beberapa jam selepas itu.

Katanya, jnazah sudah dihantar ke Hspital Duchess Of Kent untuk pr0ses be.dah s.iasat dan ke$ setakat ini diklas1fikasikan sebagai kematlan mengejvt (SDR).

Sumber: bh

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*