Kesedihan Yang Tak Terhinggakan,Ayah Achey M3ningg4l Duni4 Semalam,Al-Fatihah

Jika sebelum ini, pelawak, Achey meluahkan rasa bimbang mengenai kesihatan bapanya iaitu Hamzah Salam yang dikatakan tidak sed4rkan diri sejak awal pagi semalam, di rumah kediaman keluarganya di Segamat, Johor.

Terbaru, menerusi Instagram Achey, dia memberitahu bahawa bapanya sudah men1nggal duni4.

Tiada lagi abah. Tapi abah tetap dalam diri kami.

Menurut Achey, ayahnya telah men1nggal duni4 sebentar tadi. Tambah Achey, arw4h ayah sentiasa berada di dalam diri dan ingatannya.

Sahabat semua,mohon doakan abah @acheykintangkintung yang baru sahaja meninggalkan kita semua, kuat sahabat, semoga abah ditempatkan bersama orang-orang beriman, AL-FATIHAH.

Sebagai sahabat baik Achey, Fad Bocey turut memohon agar netizen mendoakan arw4h ayah Achey. Rata-rata rakan artis dan peminat turut memberikan ucapan takziah buat Achey dan keluarga.

“Kami sekeluarga mohon doa baik daripada anda untuk abah…”

“Abah kuat…”

“Achey tak boleh nak pikir dah ni.. jadi terg4mam sekejap … tahun lepas MUZIKAL LAWAK SUPERSTAR arwh ayah mentua… tahun ni diuji pula abah tak sedar.. dalam pogram yang sama…”

“Doakan yea semua untuk abah…”

Di ruangan komen, rata-rata pengikutnya telah mendoakan kesembuhan untuk bapa serta memberi kata-kata semangat terhadap Achey.

“Semoga cepat sihat pakcik.

“Semoga abah achey diberikan kesembuhan dan dipermudahkan segala urusan.. aamiin

“Semoga bapa abang @acheykintangkintung cepat sembvh seperti biasa dan semoga dipermudahkan segala urusan. Amin,” antara komen netizen.

Achet yang mendirikan rumah tangga dengan Nor Hasanah sejak lapan tahun lalu mengambil Tiara Zinnirah sebagai anak angkat Mei lalu.

Kita doakan kesejahteraan buat Achey dan keluarganya.like dan share ya.Terima kasih.

Sumber:printlyrics.com

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*