dua beradik ytim piatu sekelip mata, Kereta bertembVng van di Kajang

Dua beradik menjadi yatim piatu sekelip mata selepas ibu bapa mereka mavt dalam kemlangan jalan raya di Jalan Saujana Impian, Kajang semalam.

Menurut laporan Bernama, m4ngsa yang mavt dalam nah4s itu dikenali sebagai Remyzan Baharudin, 42, dan isteri Suzyla Ahmad Dahlan, 40.

Anak m4ngsa dikenali sebagai Raiha Syuhaida Remyzan, 13, manakala adiknya Ra’if Adam Remyzan berusia tujuh tahun yang mengalami kec3deraan di bahagian kepala sedang dirawat di Hospital Kajang.

Ketua Jabatan Siasatan dan Penguatkuasaan Trafik Selangor, Superintenden Azman Shariat berkata, b3dah s1asat kedua-dua m4ngsa akan dibuat setelah mendapat keputusan ujian swab COV1D-19 di hospital sama.

Pemergian kedua-dua Allahy4rham mengejutkan ahli keluarga dan rakan-rakan mangsa menerusi perkongsian beberapa posting di laman Facebook.

Al-Fatihah buat abang sepupu & isteri

Anak2 m4ngsa masih dalam pemantauan

An4k2 arwah masih hidup

Sahabat yang baik

Jalan ni memang bah4y4

Tenanglah di sana bersama suami

Terdahulu, kereta jenis Perodua Bezza dinaiki mereka telah bert3mbung dengan sebuah van dari arah bertentangan yang hilang kawalan. Kes disi4sat di bawah S3ksyen 41(1) Akta4 Pengangkutan Jalan 1987.

Sumber: Bernama , Facebook

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*