Kecewa Dapat Tahu Suami Jalin Hubungan Songsang, Wanita Nekad Minta Cerai Selepas 3 Bulan Berkahwin

Seorang wanita di Indonesia mendedahkan perkahwinannya berakhir dengan kesedihan apabila dia mendapat tahu rupanya si suami menyukai kaum sejenis.

Rupanya suami gay

Menerusi video yang dimuat naik oleh seorang pengguna dikenali sebagai Azinomu di TikTok, mendedahkan rumah tangga yang dibina selama tiga bulan berakhir begitu sahaja selepas mendapat tahu bahawa suaminya bernafsu songsang (gay).

Momen yang ditunggu tapi menghancurkan mental aku. Sebumbung tapi rasa sendiri. Ketika duniaku berasa seperti hendak runtuh, tak ada malam tanpa tangisan. Hampir gila.

He’s not love me, but him.

Hendak dijadikan cerita, pada suatu hari suaminya sakit teruk sehingga berat badannya menurun dengan drastik dan menjaganya sehingga sembuh. Bagaimanapun, dia tidak mendedahkan penyakit suaminya itu.

Tiga bulan kemudian, dia mendakwa bahawa suaminya tidak melayannya sebagai seorang isteri. Malah, dia sudah tidak sanggup berhadapan tingkah laku suaminya yang tidak mahu berubah.

Susulan daripada itu, si isteri membuat keputusan untuk bercerai dengan suaminya dan perkara tersebut disokong oleh ahli keluarga serta sahabat.

Terima kasih abang, setidaknya awak dah ajar saya supaya menjadi lebih sabar dan kuat.

‘Selamatkan diri sendiri’

@azinomu 2021-2022 saya bertemu dengan versi saya yang paling rusak tapi juga yang paling kuat. Selamat hari kesehatan mental sedunia! 🥹🫶🏻 #worldmentalhealthday ♬ Bertahan Terluka – Fabio Asher

Sumber : Wolipop, azinomu

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*