Kaslh Se0rang Ayah, Meningg4l Dunia Dalam Kereta Ketika Tunggu Anak Pergi Temuduga Kerja

Kasih ibu sampai ke syurga kasih bapa sepanjang masa. Perumpamaan tersebut sememangnya menggambarkan betapa besarnya kasih sayang ibu bapa kepada anak-anak.

Bukan itu sahaja, ibu dan bapa juga adalah insan yang sanggup berk0rban apa sahaja demi melihat anak-anak mereka tidak berada dalam keadaan svkar.

Mningggal dvnia dalam kereta

Hal tersebut samalah seperti satu berita yang diperoleh daripada Harian Metr0 apabila seorang warga emas dilap0rkan mningggal dvnia semasa menanti anaknya menghadiri temuduga kerja.

Mustafa Ariffin, 60an ketika itu berada dalam kereta Proton Wira didapati tidak sdarkan d1ri di tempat duduk penumpang hadapan oleh orang awam yang ternampak mngsa dalam keadaan mencvrigakan.

Menurut sepupu mngsa, Mohd Ali Ahmad, 55 dia terus berg3gas ke l0kasi kej4dian setelah dimaklumkan oleh anak Mustafa tentang apa yang berlaku.

 

Sudah tiga hari demam

Difahamkan, mngsa mningggal dvnia seorang diri dalam kereta manakala isterinya pergi menemani anak mereka menghadiri temuduga di tingkat atas bangunan kerajaan itu.

Walau bagaimanapun, dia dipercayai sedang mengalami d3mam sejak tiga hari yang sudah sebelum menemani anaknya menghadiri temuduga.

Semoga segala urusan dipermudahkan

Sehubungan dengan itu,menerusi p0sting sumber, rata-rata warganet telah menzahirkan ucapan tkziah kepada keluarga warga emas itu berikutan keh1langan insan yang disayangi.

Mereka juga sempat memberitahu betapa besarnya peng0rbanan seorang bapa terhadap anak sehingga dihvjung ny4wa pun masih tetap mendahulukan urusan anak berbanding kesihatan sendiri.

Salam tkziah buat keluarga

Kasih seorang ayah hingga akhirnya

Sumber: omm

 

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*