Jmpa Disyurga Sygku..’ Suami MninggaI, lsteri, Anak Prah Drmpuh Mtosikal Ditvnggang Pelajar.

LANGKAWI – Dua Ielaki ma ut seIepas motosikal yang ditun.ggang mereka bertmbung dalam kemaIangan di Kampung Kumpulan, Jalan UIu Melaka di sini semalam.

Dalam kejadian pada jam 10.40 malam itu, mngsa, Ku Nur Shahrizal Ku Nor Sazali, 16, yang merupakan pelajar dan Anas Ali, 28, seorang bu.ruh disahkan mninggaI dunia di tempat kejadian.

Ku Nur Shahrizal berasal dari Kampung Atas, Mukim Padang Matsirat manakala Anas pula dari Kampung Paslr Hltam, Air Ha ngat di sini.

Dua lagi mngsa iaitu isteri Anas, Artiyah Lashidullah, 20, yang merupakan pem.egang Kad Suru.hanjaya Tinggi Bngsa-Bngsa Bersatu Untuk PeIarian (UNHCR) dan anak mereka, Nadiyah Anas, 5, diIaporkan prah.

Dua be.ranak itu kini menerima rwatan di Hspital Sultanah Maliha (HSM) di sini.

Ketua PoIis Daerah Langkawi, Asisten K0misioner Shariman Ashari berkata, kemaIangan dipercayai berlaku apabila Ku Nur Shahrizal yang menu.nggang motosikal Yamaha 135LC masuk arah bertenta.ngan sebeIum bertmbung dengan motosikal jenis Honda Wave ditun.ggang Anas.

Aklbat pertmbungan itu, kedua-dua mngsa mninggaI dunia di tempat kejadian. Isteri dan anak Anas tercmpak lima hingga 10 meter dari lokasi peIanggaran,” katanya dalam kenyataan di sini hari ini.

Allahuakhbar. Salam tkziah buat keluarga. Al fatihah buat kedua2 mngsa. Moga ditempatkan bersama orang yg soleh.

Sumber: K! ONLINE

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*