JDT tanpa Leandro Velazquez Kashima Antlers


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/beraniba/caramohon.com/wp-content/themes/mh-magazine-lite/includes/mh-custom-functions.php on line 144

Notice: Trying to get property 'post_title' of non-object in /home/beraniba/caramohon.com/wp-content/themes/mh-magazine-lite/includes/mh-custom-functions.php on line 144

Umum sudah maklum bahawa pada hari esok akan berlangsungnya Aksi pembuka tirai kumpulan E Liga Juara-juara AFC (ACL)

Antara perkara yang menarik sebelum pertembungan diantara Johor Darul Ta’zim Kashima Antlers di Jepun pada hari esok adalah status kelibat pemain import baru Johor Darul Ta’zim Leandro Velazquez yang dikatakan tidak diturunkan pada Aksi terbabit.

Pemain ini membuat kejutan apabila dia dipanggil semula oleh Johor Darul Ta’zim pada saat-saat akhir penutupan jendela perpindahan pemain bagi tahun 2019. Penampilan pertama pemain ini Selangor baru-baru ini sangat mengagumkan peminat bolasepak tanah air apabila dia berjaya membantu pasukannya menang 4-2 keatas selangor.

JDT tanpa Leandro Velazquez Kashima Antlers

Menurut sumber di Instagram, Leandro Velazquez tidak akan diturunkan dalam kejohanan Liga Juara-juara AFC (ACL). Perkara ini disahkan sendiri oleh jurulatih pasukan Johor Darul Ta’zim dalam satu kenyataan 2 March yang lepas.Katanya, walaupun pemain ini tidak diturunkan dalam kejohanan ini, terdapat beberapa orang pemain yang mampu mengalas tugasnya dalam kejohanan kali ini.

JDT tanpa Leandro Velazquez Menentang Kashima Antlers

Oleh itu, Leandro Velazquez yang merupaka pemain dari Argentina ini hanya akan menyertai Aksi membabitkan Liga Malaysia sahaja buat masa terdekat ini.

Aksi antara JDT vs Kashima Antlers

Berikut dikongsikan maklumat Aksi diantara pasukan Johor Darul Ta’zim dan Kashima Antlers:-

  • Aksi akan berlangsung pada 5 March 2019
  • Aksi akan diadakan di stadium Kashima Soccer
  • Aksi dijadualkan berlangsung pada jam 7 waktu tempatan dan jam 6 waktu Malaysia.

Semoga Johor DT memenangi Aksi pada hari esok, kami rakyat Malaysia sama-sama mendoakan kejayaan JDT dalam Aksi tersebut yang mana telah membawa nama Malaysia ke suatu tahap yang tinggi.

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*