isteri mavt dit0lak suami dari tingk4t 18

Penemuan m4yat seorang wanita di atas bumbung bilik panel suis elektrik di Blok 11, Kondominium Bukit Awana, Ayer Itam semalam merupakan m4ngsa bun0h yang dipercayai dilakukan oleh suami m4ngsa. Pembun0han itu terbongkar selepas p0lis menahan s4spek yang mengaku menolak m4ngsa, S. Primila, 35, dari tingkap ruang tamu di tingkat 18 kediaman mereka.

Ketua P0lis Daerah Timur Laut, Asisten Komisioner Soffian Santong berkata, mayat ejen insuran itu ditemui orang awam dalam keadaan terbaring pada jam 12.06 tengah malam sebelum memaklumkan pada pihak berkuasa.

“Susulan itu pihak polis menahan suaminya berusia 34 tahun di lokasi kejadian bagi membantu s1asatan. “Hasil soal siasat ke atas tukang masak itu dia mengakui berlaku pergad0han antara mereka sebelum bertindak menolak m4ngsa dari tingkap ruang tamu kediaman di tingkat 18,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Pihak bomba membantu p0lis mengangkat m4yat m4ngsa bun0h di Kondominium Bukit Awana, Ayer Itam di sini. Menurut Soffian, siasatan lanjut mendapati suspek berasa curiga mangsa menjalinkan hubungan dengan lelaki lain dan ia menjadi punca pasangan suami isteri yang sudah mendirikan rumah tangga lebih setahun itu bergaduh.

“Pihak p0lis turut mer4mpas dua buah telefon bimbit serta daun kering dipercayai dadah ketika memberk4s s4spek. S4spek yang positif g4nja itu kini direm4n selama enam hari sehingga 15 April ini bagi membantu s1asatan mengikut Seksyen 302 Kanvn Keseks4an, ujar Soffian.

Sumber : MalaysiaGazette

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*