“Isteri Ana Pun Tak Pakaikn Kasut. Hebat ‘Wife’ Shuib Sebab tu Ramai Mendoakan..” – Ustaz Abdullah Khairi

“Isteri Ana Pun Tak Pakaikn Kasut. Hebat ‘Wife’ Shuib Sebab tu Ramai Mendoakan..” – Ustaz Abdullah Khairi

Berita pemergiaan Allahyarham4h Siti Sarah Raisuddin menggmparkan industri hiburan tempatan pada hari ini. Pemerg1annya telah mnggalkan kesan yang amat mendalam terhadap suaminya, Shuib Sepahtu dan ahli- ahli keluarganya.

Arwh Siti Sarah yang sebelum ini disahkan positif cvd telah dimasukkan ke Hspital Universiti Kebangsaan Malaysia (HUKM) selepas mengalami penurunan oksigen di kala dirinya juga sedang berbadan dua. Selepas Sarah mel4hirkan cahaya matanya dalam keadaan pra matang, keadaannya kritiikal apabila kadar oksigen menurun secara mendadak.

Walau bagaimanapun, pemergiaannya jelas mengalkan perasaan sed1h kepada ramai netizen apabila satu demi satu kebaikan arwh Sarah dikongsi oleh sahabat-sahabat. Di sebalik tegas dan lawaknya arwh, Sarah juga seorang yg cukup taat pada suaminya.

Video kenangan arwh Sarah menyarungkan stoking pada kaki suaminya yang dikongsi oleh salah seorang sahabatnya jelas menunjukkan arwh sememangnya seorang isteri yang baik. Bukan itu sahaja, banyak video Sarah dan ucapan takziah serta gambar arwh Sarah memenuhi laman sosial media pada hari ini.

Video:

Malah, komen Ustaz Abdullah Khairi cukup mengagumi sifat mulia yang dimiliki arwh. Sarah sememangnya dilihat cukup menghorm4ti suami, menyayangi anak-anak dan banyak membuat kebaikan ketika hayatnya.

“Patutlah ramai yang sayang & mendoakannya, kebaikannya banyak sangat”- Netizen\

“MasyaAllah syurga untukmu Siti Sarah, isteri yang taat pada suami macam ni yang kita kena contohi”- Netizen

Takziah pada Shuib dan keluarga. Semoga mereka terus tabah menghadapi ujian besar ini. Semoga allahyarh4mah Siti Sarah di tempatkan di kalangan orang yang beriman.

Sumber : majalah-harian

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*