Ini Reaksi PEMINAT PERLIS Selepas Berakhirnya


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/beraniba/caramohon.com/wp-content/themes/mh-magazine-lite/includes/mh-custom-functions.php on line 144

Notice: Trying to get property 'post_title' of non-object in /home/beraniba/caramohon.com/wp-content/themes/mh-magazine-lite/includes/mh-custom-functions.php on line 144

Setelah hampir sebulan pelbagai isu bangkit dalam pasukan Perlis akhirnya semalam berakhirnya noktah perjuangan mereka dalam saingan Liga Perdana apabila penyertaan mereka dibatalkan oleh MFL serta merta setelah dikaji kedudukan kewangan pasukan.

MFL dalam kenyataan rasmi menyatakan bahawa Perlis tidak layak meneruskan saingan dalam Liga M pada musim ini. Bagi korang yang belum baca tu boleh baca pada artikel kami sebelum iniĀ Rasmi PERLIS DISINGKIRKAN dari Liga Malaysia

Ini Reaksi PEMINAT PERLIS Selepas Berakhir Penyertaan

Jadi apa reaksi peminat-peminat singa selatan selepas tamatnya penyertaan skuad kesayangan mereka dalam saingan Liga M ?

Ye sudah tentu rata-rata mereka kecewa dengan apa yang sudah terjadi pada pengurusan Perlis FA pada tahun ini. Oleh itu mereka mengesa agar Presiden mereka Datuk Ahmad Amizal Shaifit Ahmad Rafie untuk meletakkan jawatannya secepat mungkin.

Ini Reaksi PEMINAT PERLIS

Mereka mengatakan bahawa Datuk Amizal dikatakan terlalu bercakap manis dan banyak memberi janji palsu kepada pemain sehingga kemelut ini bertambah sukar untuk dibendung sehingga pasukan menjadi mangsa keadaan.

Bukan itu sahaja, ada juga peminat bolasepak mengatakan bahawa MFL juga harus dipersalahkan kerana membiarkan skuad Perlis beraksi dalam Liga M sedangkan mereka tidak mempunyai kedudukan kewangan yang kukuh selain daripada itu mereka adalah pasukan di kedudukan tercorot liga pada sebelum ini.

Siapa yang harus bertanggungjawab?

Maka wujudlah persoalan siapakah yang patut dipertanggungjawabkan pada keadaan ini. Ini kerana pemain sudah pasti menjadi orang yang paling kena tempias dengan keadaan semasa.

Adakah MFL dan FAM yang harus bertanggungjawab dalam keadaan ini atau Presiden yang hanya beranggan-anggan mat jenin? Atau peminat yang hanya berbunyi tanpa memberi sokongan kepada skuad mereka ?

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*