selesai khatam al-Quran sekali lagi, Hujan rahmat iringi kejayaan Nora Danish.

Impian murni pelakon cantik, Nora Danish untuk khatam al-Quran sekali lagi pada bulan Ramadan tahun ini akhirnya tercapai apabila dia memuat naik kejayaan tersebut di media sosial petang tadi.

Pada tahun lalu, Nora, 39 telah khatam al-Quran buat pertama kali di bulan Ramadan dan ingin mengulangi kejayaan tersebut pada tahun ini dengan meminta bantuan ustazah bagi menyemak bacaannya.

Khatam al-Quran tahun ini

Dalam perkongsian pelakon wanita itu, dia meluahkan rasa syukur yang tak terhingga kepada Allah S.W.T kerana memberinya pelvang sekali lagi untuk menghabiskan bacaan kitab suci al-Quran dalam masa sebulan sepanjang puasa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by naOradaishi (@noradanish)

Hujan rahmat turut selepas selesai baca al-Quran

Tambah isteri kepada Nedim Nazri Aziz ini lagi, hujan rahmat mengiringi kejayaan kecilnya itu dan dia terus memanjatkan doa ke hadrat yang Maha Esa.

Sehubungan dengan perkongsian yang dibuat Nora Danish, dia telah menerima ucapan tahniah daripada suami tercinta, rakan-rakan selebriti dan juga para peminatnya yang tumpang gembira dengan kejayaan tersebut.

Mereka juga turut mendoakan agar pelakon berkenaan terus istiqomah melazimi bacaan ayat suci al-Quran ini dan semoga pahala yang diperoleh dilipat gandakan oleh Maha Pencipta.

Sumber: Nora Danish

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*