Hilang kata2, Fizz Fairuz bersyukur lihat Almy Nadia tampil berhijab

Keluarga pasangan selebriti, Datuk Fizz Fairuz dan Datin Almy Nadia kerap menjadi sorotan kerana para peminat selesa melihat kehidupan mereka yang sederhana.

Peminat kedua-dua selebriti itu menyifatkan mereka sebagai artis yang cukup humble walaupun mempunyai gelaran.

Betul ke dah bertudung

Baru-baru ini, penampilan Datin Almy Nadia telah menjadi perhatian ramai kerana dilihat ayu berhijab dalam posting di beberapa perkongsian di media sosialnya.

Ada beberapa pihak mulai tertanya-tanya benarkan pelakon drama bersiri Dunia Baru itu sudah mengenakan tudung?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FizzAlmy (@almynadiaofficial)

Bersyukur tak terhingga

Nampaknya tanda tanya itu seakan diiyakan oleh suaminya, Datuk Fizz Fairuz yang bersyukur melihat perubahan lebih baik isterinya.

Dia tidak meninggalkan kapsyen yang panjang lebar dan hanya meluahkan rasa syukur yang tidak terhingga ke hadrat Ilahi diatas penampilan terbaru Almy.

Ketika ini mereka dilihat sedang menikmati percutian di Legoland Malaysia bersama keluarga sambil melayani telatah puteri-puteri comel mereka.

Suami yang berjaya menjaga isteri dengan sempurna

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah meninggalkan komen dengan memuji penampilan terbaru Almy Nadia.

Walaupun sudah tidak aktif di kaca televisyen, dia tetap berkongsi momen keseharian bersama keluarga di media sosial dan tidak sombong apabila bertemu di luar.

Sumber: Instagram Dfizzfairuz

 

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*