Hampir kena sih1r, Aeril Zafrel minta tampil jumpa secara nyata kalau tak pu4s hat1

Dalam kita melakar kejayaan demi kejayaan, pasti ada yang merasa ir3 dan d3ngki melihat apa yang kita usahakan menghasilkan keuntungan.

Hal ini samalah seperti yang dihadapi oleh keluarga selebriti Aeril Zafrel dan Wawa Zainal apabila memaklumkan mereka hampir disih1r oleh pihak yang tidak senang dengan keluarga mereka.

Ada yang berniat tak baik

Menerusi posting Aeril di Instagramnya sebentar tadi, dia memuat naik gambar beberapa keping logam seperti az1mat yang dihantar kepada mereka oleh individu yang dipercayai ingin melakukan kh1anat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel)

Syukur keluarga selamat

Menurut pelakon lelaki dan juga usahawan itu lagi, atas izin Allah dan bantuan daripada insan mahir dalam hal-hal tersebut, mereka sekeluarga terselamat daripada cubaan permainan ilmu sih1r yang dihantar kepada keluarga mereka oleh seseorang baru-baru ini.

Minta maaf & maafkan semua

Enggan memanjangkan cerita, Aeril dengan rendah hati memohon maaf kepada sesiapa yang pernah terasa hati dengan keluarganya sama ada sedar ataupun tidak.

Dia juga turut memaafkan individu yang berniat tidak baik kepada mereka dan menyerahkan segala-galanya kepada Allah S.W.T.

Zaman sekarang pun masih ada lagi sih1r2

Sehubungan dengan itu, rata-rata warganet telah meninggalkan komen dengan berasa terkejut dan simpati apabila mengetahui keadaan keluarga Aeril Zafrel.

Mereka juga menasihati keluarga selebriti ini terus kuat dan tabah mengharungi cabaran serta menyarankan kepada Aeril supaya melazimi ayat Al-Quran sebagai salah satu langkah mencegah perbuatan tidak baik insan-insan yang berniat jah4t.

Semoga Aeril & keluarga semua dilindungi

Rajin2 amalkan ayat pendinding

Teruknya kalau dah main sihir2 ni

Sumber: Aeril Zafrel

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*