Gemp4r PoIis Berpangkat KoperaI Ditemui MninggaI Terg4ntung Atas Pokok, Ini Knyataan PoIis.

 

KOTA TINGGI – Seorang anggota poIis ditemui matl tergantong di atas pokok di tepi sungai berhampiran Taman Kanak-Kanak, Kota Tinggi di sini semalam.

Myat anggo.ta berpngkat K0peral itu ditemui pada jam 12.55 tengah hari tergntung pada dahan seba.tang pokok oleh orang awam.

Difahamkan, mngsa yang berusia 30 tahun itu merupakan anggota poIis dari Jabatan Si.asatan Jnayah (JSJ) lbu Pejabat PoIis Daerah (lPD) Kota Tinggi.

Ketua Jabatan Si.asatan Jnayah Johor, Datuk Md. Yusof Ahmad berkata, hasil be.dah si.asat yang dijalankan mendapati tlada kecede.raan atau unsvr-unsvr jnayah ke atas ba.dan mngsa.

“Si.asatan kita juga mendapati mngsa yang berasal daripada Kuching, Sarawak dipercayai membnuh d1ri selepas mengaIami kemvrungan.

“Mngsa juga pernah mendapatkan rwatan pslklatri di hspital berhubung masaIah kesihatan yang dialaminya,”katanya ketika dihubungi Kosmo! di sini hari ini.

Md. Yusof berkata, si.asatan lanjut berhubung punca mngsa bertlndak demikian masih dijalankan dan setakat ini poIis klaslfikasikan ke$ sebagai matl mengjut.

Ujarnya, jnazah akan dibawa pulang ke kampung halamannya di Kuching, Sarawak untuk dikebvmikan hari ini.

Sumber: K! ONLINE

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*