Ehafizuddin Adalah Bapa Kepada Bayi Lelaki Yang Telah Pergi Meninggalkan Kita Buat Selamanya, Dipercayai Terjatuh Dari Katil Rumah Pengasuhnya., Al-Fatihah

Ehafizuddin Adalah Bapa Kepada Bayi Lelaki Yang Telah Pergi Meninggalkan Kita Buat Selamanya, Dipercayai Terjatuh Dari Katil Rumah Pengasuhnya., Al-Fatihah

“Sudilah sedekahkan bacaan al-Fatihah untuk anakku yang sudah kembali ke rahmatullah. Sesungguhnya dia penghuni syurga,” kata Mohamad Ehafizuddin hiba.

Ehafizuddin adalah bapa kepada bayi lelaki yang meninggal dunia dipercayai akibat terjatuh dari katil rumah pengasuhnya di Paka, Dungun dalam kejadian pada Sabtu lalu.

Menurut laporan Sinar Harian, mangsa Khaleel Islam yang berusia 14 bulan disahkan meninggal dunia ketika menerima rawatan di Hospital Sultanah Nurzahirah (HSNZ), malam tadi.

Menerusi laman Facebook, Ehafizuddin memuat naik foto kucupan terakhir untuk anaknya selain reda atas pemergian bayi tersebut sebelum membawa pulang jenazah ke Ketengah Jaya, Terengganu.

Rehatlah dik…

“Terima kasih Allah pinjamkan rezeki yang tidak ternilai ini selama 1tahun 2bulan 29 hari. Abi dan ummi serta kakak Dhuha sangat gembira dengan kehadiran adik..

“Kami pasti akan rindu semua gelagat adik.. Besar ujian ni dik tapi Abi dan ummi redho pemergian adik dan yakin dengan qadar dan qada’ Allah,” tulisnya.

Semoga selamat sampai…

Ketua Polis Daerah Dungun, Superintendan Baharudin Abdullah berkata, bayi tersebut mengalami pendarahan dan keretakan tulang di kepala selepas dikatakan terjatuh dari katil ketika bermain di bilik tidur pengasuhnya yang berusia 24 tahun.

“Suspek memaklumkan mangsa sedang bermain sambil melompat-lompat sebelum cuba mengambil kepala pengecas telefon yang terjatuh dan terjatuh secara terlentang ke belakang lalu kepalanya terhentak di lantai,” katanya.

Kes di siasat di bawah Seksyen 304 Kanun Keseksaan kerana dengan cuai menyebabkan kematian, namun iada sebarang tangkapan dibuat setakat hari ini.

Anda dah baca? Jangan lupa komen, Like dan share ya. Terima kasih

Sumber: Facebook Ehafizuddin Musa Apihje , Sinar Harian (Rubiah Omar)

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*