Ebit Lew anggap rezeki hari lahir terima Anugerah Khas Wira Meletop.

Kemuncak Anugerah Meletop Era 2020 malam tadi sememangnya memberi seribu satu kejutan. Pelbagai momen menarik berjaya dirakam dengan Siti Nordiana serta Haqiem Rusli dinobatkan sebagai artis Top Top Meletop pada tahun ini.

Paling mencuri tumpuan sudah tentu lamaran aktor kacak, Kamal Adli kepada pelakon cantik Uqasha Senrose diatas pentas AME2020 ketika mereka ditugaskan untuk menjadi penyampai hadiah.

Hadiah untuk hari lahir
Selain daripada itu, kehadiran Ustaz Ebit Lew bagi menerima penghargaan dengan dianugerahan Anugerah khas Wira Meletop pastinya membuatkan ramai yang berpuas hati.

Dalam perkongsiannya di media sosial, beliau begitu terharu dan bersyukur kerana pada hari lahirnya yang jatuh pada hari ini (21 Disember) beliau menerima penghargaan daripada masyarakat.

Terima kasih diatas penghargaan

Ustaz Ebit mengucapkan ribuan terima kasih kepadaa penganjur kerana memberi penghargaan buatnya dan sempat berkongsi ilmu sedikit semasa memberikan ucapan.

Beliau juga berharap agar anugerah yang diterimanya akan menjadi asbab buat dirinya dan orang ramai untuk terus melakukan kebaikkan.

Tahniah Ustaz Ebit Lew

Sehubungan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah menzahirkan ucapan tahniah kepada pendakwah terkenal itu.

Mereka juga sempat mengucapkan selamat hari lahir buat insan hebat terbabit dan mendoakan agar kehidupannya terus dimurahkan rezeki serta mendapat rahmat daripada Allah S.W.T

Selamat hari lahir ustaz

Semoga urusan ustaz terus dipermudahkan

Sumber: Ebit Lew

 

 

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*