Dulu PeIak0n Sekarang YB , Dira Menang Di DUN Rim

PETALING JAYA – Calon Barlsan NasionaI (BN), Datuk Khaidira Abu Zahar atau Dira di kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Rim berjaya menwaskan dua lagi caI0n lain di kwasan tersebut.

Kputusan tidak rsmi ketika ini, Khaidirah telah berjaya mendhului calon Perlkatan Nasional (PN), Azalina Abdul Rahman dengan 4,037 undian.

Azalina ketika ini hanya mendapat 2,710 undian.

Dira berdpan tugas getlr mengekalkan kemnangan BN dalam saingan tiga penjuru di Dun Rim. Beliau berdpan calon Pkatan Harapan (PH) yang juga Ketua Angkatan Muda Keadilan Melaka Prasanth Kumar Brakasam serta calon Perlkatan Nasional (PN) yang juga Ketua Srikandi Bersatu Melaka Azalina Abdul Rahman.

“Sesungguhnya DUN Rim, Jasin ini begitu dekat di hati saya dan kmpung saya membesar di sini.

“Saya ggahkan diri mengambiI tnggungjawab ini demi mengikut jejak langkah arwh ayahanda saya, Datuk Seri Abu Zahar untuk menabur bakti dan menyumbang khldmat kepada rakyat,” tulisnya

“Banyak yang telah dilakukan oleh pemimpin BN terdhuIu dan menjadikan Melaka sebuah negeri maju. Saya prcaya Iegasi kecmerlangan pentadbiran ini perlu ditruskan semula. Bukan untuk yang lain, ttapi untuk kita semua.

Sumber : K! ONLINE

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*