kanak-kanak lelaki yang sangat menyedihkan

Berlaku di Melaka Seorang kanak-kanak lelaki berusia tujuh tahun mavt dipercayai akibat did3ra oleh ibu kandung dan bapa tirinya dalam kejadian di Taman Krubong Jaya di sini, petang semalam.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Melaka ACP Mohd Sukri Kaman berkata kanak-kanak tersebut didakwa lem4s di dalam tong air di rumahnya dalam kejadian kira-kira pukul 4 petang itu.

Beliau berkata siasatan awal bagaimanapun mendapati terdapat kec3deraan fizikal pada badan m4ngsa sebelum polis menahan ibu dan bapa tiri mangsa, masing-masing berusia 32 dan 38 tahun.

“Kira-kira pukul 4 petang semalam, Bilik Gerakan Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Melaka Tengah menerima panggilan daripada seorang lelaki memaklumkan anaknya mat1 lem4s di dalam tong air di rumahnya di Taman Krubong Jaya.

“Siasatan di tempat kejadian mendapati m4ngsa merupakan seorang kanak-kanak lelaki berumur tujuh tahun dan pemeriksaan fizikal menemukan kesan leb4m dan keced3raan di beberapa anggota badan m4ngsa,” katanya ketika dihubungi di sini, hari ini.

Katanya, may4t kanak-kanak tersebut dibawa ke Jabatan Forensik Hospital Melaka untuk b3dah siasat dan kes disiasat di bawah Seksyen 302 Kanun Kes3ksaan kerana m3mbu-nuh.

Sumber: wowberita

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*