Dih4Iau Pak Guard JakeI Sebab Parking M0tor Kapcai Depan Gedung Jakel, Tak Puas Hati BaIik Ambil Ferarri Terus B0ss JakeI Datang Sambut..

Sejak dari semalam tular di media sosial tentang J4KEL. Nama J4KEL sememangnya p0pular ketika masuk bulan Ramadhan. Tetapi nama yang tular adalah Muzaffar Jakel, nama beliau menjadi h4ngat kerana dik4takan telah memperkec1lkan melayu,

Tapi kenyataan di atas telah dijel4skan bahawa semua adalah salah faham. Perm0honan m4af terbuka telah dibuat tetapi net1zen tetapi tidak mahu mem4afkan Muzaffar Jakel.

Satu persatu k1sah J4kel tular di media sosial, ada beberapa kisah daripada pekerja mereka sendiri dimana mereka dilayan teruk ketika berkhidmat bersama Jakel.

Saudara Kamarul Aishah telah memu4t naik satu k1sah bel1au bersama isteri ketika bulan Ramadan tahun 2017. Apa yang terjadi memang beliau ingat sampai sekarang dan beliau menceritakan apa yang terjadi.

Malam lepas buka puasa isteri aku ajak gi Jakel nak beli tudung, biasalah bulan puasa bila ko bawa kete mau 2jam cari parking maka aku naik lah motor demak sambil bonceng bini.

Sampai betul depan pintu jakel area parking (ada port baik utk m0tor) aku masuk terus matikan enjin. Datang pak guard terus h4lau kami katanya kat situ dah dikhas kan untuk kereta (macam hanat aku rasa mentang2 lah aku naik motor cam ayam).

Dengan hati panas aku start motor terus balik umah.. Atas motor b1ni aku memb3bel pasal kena herdik ngan staff jakel sambil bagi idea balik umah ambik FERRARI gi balik JAKEL kita tengok siapa yang kena…(Bini aku ni kalau tak pushati lain macam skit hehehe)

Memang betul awal2 diorg ni pandang sengkek kat kami. Bila dengar jer ekzos FERRARI dr jauh dah lambai2 panggil suh parking betul2 kat depan pintu. Tak ke hawau tu.

Masa tu lah BOS JAKEL (yang viral skrg) dtg kat kereta kami layan baik2.. Ini lah kisah antara 2darjat..

Maaf lah JAKEL kami dtg hanya untuk show off pastu balik sebab tak ada tudung yang berkenan dihati….Tambah lagi bini aku sekali dia dah bengang tiada maaf bagi mu katanya. Lebih baik pakai tudung harga 10hengget. Bini aku dah BOIKOT JAKEL dari 2017

Aku pun 786 tapi tak ada lah nak kur4ng aj4r dengan orang lain. Kaya mana pun kau, apa bngsa pun kita ADAB kena jaga. JANGAN JADI HAPRAK, S0MBONG dan ANGKVH

Sumber : santaiviral

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*