Datang semula berjumpa lelaki yang pernah memb4ntunya dahulu, ibu beruang mahu memperkenalkan anak-anaknya pula

Kita sering mendengar kisah-kisah ha1wan yang menunjukkan rasa sayang dan penghargaan kepada tuan mereka atau kepada 0rang yang telah membantu mereka. Walaupun bunyinya sedikit 4neh tetapi haiwan sebenarnya memang pandai menghargai serta memiliki mem0ri yang kuat tentang orang yang telah memb4ntu mereka suatu ketika dahulu.

Hal ini turut diakui oleh seorang lelaki di Asheville, North Carolina, Amerika Syarikat, selepas dia ‘dikunjungi’ oleh seekor beruang yang pernah dib4ntunya suatu ketika dahulu. Apa yang lebih manis kunjungan beruang tersebut kali ini adalah bersama dengan anak kecilnya.

Pada tahun 2017, Patrick C0nley telah memutvskan untuk ‘berkawan’ dengan seek0r beruang yang kemudian diberi nama Simone. Mereka dikatakan telah berjumpa pada musim panas tahun itu ketika Sim0ne dikatakan berjalan di sekitar hutan.

Selepas itu Sim0ne dikatakan kerap datang ke rumah Patrick dan memandangkan Patrick tahu beruang itu selalu datang ke rumahnya Patrick akan menyediakan makanan buat Sim0ne di garajnya. Persahabatan mereka dikatakan telah berlarutan selama hampir empat tahun.

Sepanjang temp0h itu Sim0ne kadangkala mengh1langkan diri. Adakalanya beruang itu tidak datang ke rumah Patrick selama berbulan-bulan. Walau bagaimanapun kemunculan semula Sim0ne setelah sekian lama menghilangkan diri membuatkan Patrick terkejvt. Hal ini kerana Sim0ne datang melawatnya bersama dengan anaknya.

Melihat Sim0ne yang datang bersama dua ek0r anaknya membuatkan Patrick terharu dan memutvskan untuk merakan m0men manis tersebut.

Pada awal vide0, anak-anak kecil itu dilihat agak m4lu tetapi ibu mereka se0lah-0lah menyuruh mereka untuk keluar dari semak. Patrick berasa gembira sekali kerana tidak meny4ngka Simone akan memperkenalkan anak-anaknya kepadanya.

“Anak beruang adalah hal yang paling comel yang pernah berjalan di hutan ini,” tulis Patrick dalam penerangan vide0nya.

Sumber : mStar 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*