‘D0akan Adik Ariq..’ Adk LeIaki Arwh Adik Rania DiIap0rkan Dirwat Di lCU Tersdut A$ap – P0Iis.

GEORGE TOWN – Adik lelaki kepada mngsa yang ma.ut aklbat tersedvt as4p dalam kjadian kebak.aran di kediaman mereka di Kondominium The Rise Collection 2, Taman Harapan di sini pagi tadi diIaporkan menerima rwatan di Unit Rwatan Rapi (lCU), Hspital Pulau Pinang (HPP).

Ketua PoIis Daerah Timur Laut, Asisten Komisioner Soffian Santong berkata, pihaknya dimaklumkan yang kanak-kanak berusia empat tahun itu telah ditempatkan di w4d berkenaan petang tadi namun tldak dipastikan lagi kecede.raan yang dialaminya.

Menurutnya, kemungkinan mngsa juga tersedvt as4p aklbat kebaka.ran yang berlaku di rumah mereka dalam kjadian kira-kira jam 9.10 pagi tadi.

“Bagaimanapun, keadaan kanak-kanak itu kini diIaporkan dalam keadaan stabil dan berada di bawah pemantauan pakar.

“Kita akan mendapatkan Iaporan kesihatannya dari semasa ke semasa daripada pihak hspital,” katanya kepada Kosmo! hari ini.

Dalam pada itu, beliau memberitahu, jnazah kakak mngsa yang berusia enam tahun itu telah diserahkan kepada ahli keluarganya sebaik bed.ah si.asat selesai dijalankan petang tadi.

Tambah Soffian, pihaknya juga dimaklumkan jnazah kanak-kanak tersebut dikebvmikan di Tanah Perkburan Islam Masjid Jamek Jelutong.

sumber:K! ONLINE

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*