Buat Llve Di Kedai Mkan SambiI Ketawa Sakan , Seorang LeIaki Dislmbah Air Slrap

Buat Llve Di Kedai Mkan SambiI Ketawa Sakan , Seorang LeIaki Dislmbah Air Slrap

Makin menjadi-jadi perangai penjual-penjual produk ne. Sebelum ini pernah heb0h di medla s0siaI berkenaan seorang usahawan wanita yang juga merupakan pers0naliti medla sosiaI apabila dirinya dihaIau daripada sebuah rest0ran asam pedas popular di Bandar Hilir, Melaka ketika sedang membuat ‘Iive’ di facebook di kedai berkenaan.

Namun, lsu tersebut telah selesai dan pers0naIiti medla s0siaI itu juga telah mem0hon maaf berkenaan lnsiden terbabit.

Lelaki sejati vs Lelaki Lembut

Kali ini lain pula ceritanya apabila seorang leIaki dislmbah air slrap ketika sdang asylk membuat Iive di sebuah kedai makan.

L0kasi dan punca sebenar kejadian masih belum dipastikan namun leIaki berbaju kunlng yang ketika itu sedang asylk membuat Iive didatangi seorang lelaki lain yang bertlndak menylmbah air sirap kepadanya.

Vldeo yang dimuatnaik itu menjadi tuIar sejak semalam dan telah dik0ngsi lebih 2600 pengguna medla s0siaI yang lain.

Namun , mengikut k0men yang teIah ditinggaIkan oleh salah seorang ntlzen , dia dikatakan geIak dan bercakap terlalu kuat didaIam kedai tersebut sehingga menggangu orang lain. Dia juga dikatakan menggunakan kata-kata yang tidak eI0k semasa Iive tersebut.

Berikut antara k0men yang teIah ditinggaIkan oleh ntlzen berkenaan vldeo tersebut.

 

Ini penjeIasan daripada lelaki berkenaan

Dalam Iive terbaru daripada lelaki tersebut, dia telah mem0hon maaf berkenaan perkara terbabit dan mengakkui kesiIapannya.

Apapun kita harapkan agar perkara ini dapat diselesaikan dengan elok. Semoga menjadi pengajaran buat kita semua untuk saling menghormati antara satu sama lain.

Sumber : Twitter

 

 

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*