Betapa IuIuh Hati Sy..’ Abg Terkjut Adik Ditmui MninggaI Dunia Ditmbak Di Tepi JaIan.

Kuala Terengganu: “Sebagai abang, saya memang sdih dan terke jut dengan apa yang berlaku kepada adik dan harap si peIaku ditngkap untuk keadilan kepada arwh,” kata Mohd Laisani Dollah.

Mohd Laisani, 52, adalah abang kepada Allahyrham Mohd Tarmimi, 41, yang ma ut ditmbak dalam kejadian di tepi jalan Kampung Pasir Tinggi, Hulu Terengganu, awal pagi hari ini.

Menurut Mohd Laisani, dia menerima panggilan daripada pihak poIis pada 11 pagi memaklumkan adiknya itu mninggaI dunia dan perlu membuat penge caman.

“Memang terkjut apabila dapat tahu sebab dia sihat dan ketika itu, saya tak tahu lagi sebab kema tiannya.

“Namun panggilan kedua diterima kira-kira satu jam kemudian, baharu saya tahu adik ma.ti ditmbak.

“Ketika itu, saya masih tak percaya sebab tlada penge caman lagi dan bila buat (pengec.aman), memang adik saya,” katanya ketika ditemui Unit F0rensik Hspital Sultanah Nur Zahirah (HSNZ), di sini, hari ini.

Mohd Laisani berharap poIis dapat menjalankan si asatan telus sehingga peIaku ditngkap untuk keadilan adiknya yang sudah berkahwin dan mempunyai lima anak.

Menurutnya, jnazah adiknya itu akan dikebu mikan di Tanah Perkburan Islam Felda Jerangau Barat, HuIu Terengganu malam ini.

Terdahulu, portal berita NSTP meIaporkan seorang lelaki ma ti ditem bak dalam kejadian di tepi jalan Kampung Pasir Tinggi pada 2.30 pagi, hari ini.

Mngsa yang berusia awal 40-an itu disahkan mninggaI dunia di Klinik Kesihatan Bukit Payung, Marang.

Salam tkziah al fatihah

Sumber: hm

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*