khabar Gembira dari Gaz4 Buat Pengikut Ustaz Ebit Lew.

BerUstaz ebit lew atau di kenali UEL tampil sekali lagi membuat kejutan apa bila menjejaki kaki ke bumi suci gaz4 palestinaaa. Negara yang terhimpit dasar penjajahan ziiionis israh3ll.

Menurut tulisan di Facebook Ebit lew rasmi beliau :

Syukur pada Allah sebaik sampai ke Mesir disambut baik oleh Kedutaan Malaysia di Mesir dan NGO UK terkenal yang membantu GAZA. Saya akan menguruskan dan membeli barang perubatan dan segala keperluan yang akan di hantar terus ke Gaza hari ini. Perlu melalui prosesnya di Mesir untuk melalui sempadan Rafah satu-satunya laluan terus ke Gaza.

Terharu sangat dengan sambutan kedutaan Malaysia disini. Mereka sangat membantu dan memudahkan urusan kami. Betapa Negara kita sangat sayangkan Palestin.

Terima kasih atas doa dari semua rakyat Malaysia. Terima kasih Dato’ Seri Hishammuddin dan wisma Putra yang menyokong dan mempermudahkan semuanya. Semoga Allah SWT merahmati usaha kita semua demi misi kemanusiaan ini.

Perkembangan TERKINI :

Syukur pada Allah

Saya beli barang keperluan asas dan ubat-ubatan 2 trelar besar dan beberapa lori untuk dihantar terus ke hospital-hospital Gaza hari ini.

Saya bekerjasama dengan Egypt Red Crescent dan Palestin Red Crescent.

Terima kasih semua yang bersama misi ini.

Demi rasa kekeluargaan. Menangis masa berdoa bersama tadi. Tak senang urusan ini tetapi dimudahkan oleh Allah. Terima kasih doa semua.

Antara Komen2 positif netizen :

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Selamat Beramal.

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Cara Mohon.

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*