Bella Astillah sedia, teringin watak ‘penyondol’

Bella Astillah sedia, teringin watak ‘penyondol’ – “Nak tahu juga apa rasa, seronok ke?”

Pelakon dan penyanyi, Bella Astillah terbuka untuk menerima sebarang watak termasuk ‘penyondol’ atau perampas kebahagiaan rumah tangga orang dalam lakonannya selepas ini. dia juga ada meminta pandangan daripada suaminya yang juga pelakon, Aliff Aziz sebelum menerima sebarang tawaran lakonan.Bella Astillah sedia, Teringin watak penyendol.

Menurut laporan Utusan,Teringin watak ‘penyondol’ pelakon berusia 29 tahun itu berkata, pemilihan tersebut dianggap sebagai proses pembelajaran supaya dapat menjadi lebih menyerlah dalam bidang lakonan.

Teringin watak ‘penyondol’

Teringin watak ‘penyondol’“Teringin juga cuba, kalau ada saya terima sebab realiti kehidupan memang sudah ada (penyondol).

“Saya okay sahaja sebab hendak tahu juga apa yang mereka (penyondol) rasa? Seronok ke? Bukankah hidup akan menjadi tidak tenang, rasa takut,” katanya.

Mengulas lanjut tentang Bella Astillah,Seorang pelakon drama Aku Tanpa Cintamu itu menyifatkan watak tersebut berjaya sekiranya terdapat penonton yang meluahkan rasa benci terhadap dirinya.Teringin watak ‘penyondol.

“Bila sudah jadi pelakon kita akan mencuba apa juga watak yang diberikan. Daripada situ kita akan melalui pengalaman. Kalau tak buat, sampai bila-bila kita tidak akan melalui proses tersebut,” ujarnya.

BACA LAGI:usia 23 tahun, Esma Daniel kembali bergelar suami

Teringin watak ‘penyondol’

Sementara itu, Bella memaklumkan, dia juga ada meminta pandangan daripada suaminya yang juga pelakon, Aliff Aziz sebelum menerima sebarang tawaran lakonan.

BACA LAGI:Isteri Terpaksa Cabut Purdah Kerja Demi Anak

“Begitu juga dengan Aliff, kita sama-sama berkongsi. Aliff pun akan tanya pandangan saya kalau dapat tawaran. Kalau dulu kita masing-masing, sekarang kita lebih banyak berkongsi,” katanya.

Terdahulu,Bella Teringin watak ‘penyondol’. rumah tangga pasangan itu beberapa kali diuji dan mereka pernah bercerai pada Mei 2019 namun disatukan semula pada April 2020. Bella dan Aliff dikurniakan dua cahaya mata.

Teringin watak ‘penyondol’

Hasil perkahwinan, Bella dan Aliff dikurniakan dua cahaya mata iaitu Muhammad Ayden Adrian, 6, dan Ara Adreanna yang kini berusia tiga tahun.

Sumber:utusan malaysia & instagram

 

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*