Belas4h isteri ham1l hingga k0ma t1nggalkan ist3ri nyawa ikan di icu

Lvmrah hidup berumah tangga, pasti akan ada saat di mana suami isteri tidak sehaluan dan bergadvh akibat kvrang persefahaman.

Bagaimanapun, situasi itu bukanlah satu ‘tiket’ untuk mengasari pasangan masing-masing. Mal4ngnya, kisah seorang wanita ini menimbulkan kes3dihan dalam kalangan netizen apabila dia dib3lasah oleh suaminya sendiri ketika ham1l.

Kakak masuk ICU, tulang r3tak & muka l3bam

Baru-baru ini, seorang pengguna Facebook dikenali sebagai Fazariah Nordin memuat naik ‘posting’ mendakwa kakaknya bernama Jahidah dikejarkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) selepas tervk dipukul oleh suaminya sendiri.

Menurut doktor yang merawat kakaknya, wanita itu mengalami kec3deraan tervk antaranya keretaan tulang belakang, rahang serta bahagian muka.

Selain itu, terdapat juga kesan lebam di bahagian muka, mata serta di bahagian anggota badan lain.

Otak berdar4h, jalani pemb3dahan selama 12 jam

Pasukan perubatan memaklumkan kakaknya mengalami pend4rahan otak yang tervk di mana seluruh otaknya dipenuhi darah. Sehinggakan doktor terpaksa melakukan pemb3dahan otak selama 12 jam dan kini kakaknya itu sedang k0ma.

Ham1l anak sulung

Padahal, kakaknya baru sahaja teruja memuat naik ‘posting’ mengumumkan keh4milan cahaya mata sulung seminggu yang lalu.

Bercerita tentang keperibadian kakaknya, Fazariah meluahkan bahawa wanita itu tidak pernah mel3nting malah, dia merupakan seorang yang lemah lembut.

Jadi, apabila diperlakukan sebegitu rupa, Fazariah seakan tidak percaya dengan apa yang berlakv dan berharap kakaknya mendapat pembelaan kelak.

Suami cabut lari, tinggalkan di h0spital

Bukan itu sahaja, Fazariah turut berasa kesal dengan tindakan abang iparnya yang tergamak men1nggalkan isterinya berseorangan di hospital sebelum hilang ghaib melarikan diri.

Tervknya b3lasah, pengaruh dad4h atau mabvk ke?

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen memberi reaksi sedih terhadap nasib yang menimpa wanita tersebut dan mendoakannya agar cepat sembuh.

Setakat ini, pihak keluarganya telah membuat laporan p0lis bagi meng3san keberadaan svspek itu.

Sumber: Facebook Fazariah Nordin

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*