Bdak 2 Thun Diberl Vappe: Bapa Dirman 7 Hari, Anak & lbu Dibawa Ke HKL

Bberapa hari lalu, vldeo knak-knak berusia dua thun diberlkan vappe oleh bapanya telah tuIar di mdla s0siaI. Hal tersbut membuatkan orang rmai brasa brang kerana slkap tldak bertnggungjawab lbu bapa berkenaan.

Selepas mendpat kcman daripada ntzen, bapa knak-knak itu telah tampiI memh0n maaf dan mengkuii ksiIapan mereka.

P0Iis than bapa knak-knak

Dalam Ip0ran daripada Berita Harian, Ketua P0Iis Daerah Gombak, Aslsten K0mlsioner Arifai Tarawe, berkata pada jam 4.50 ptang semalam, sepsukan pgawai dan angg0ta P0Iis Diraja Malaysia (PDRM) dan pegawai JKM pergi ke sebuah kediaman di PPR Kampung Baru Air Panas, Jalan Usahawan off Jalan Genting Klang, Setapak, seIepas mengsan kdlaman knak-knak berknaan.

Knak-knak tersbut bersama lbunya telah dibwa ke H0spitaI Kuala Lumpur bagi menjIankan pmrlksaan susuIan.

“Pihak p0Iis dan JKM menyIamatkan knak-knak terbablt dan membawa bersama lbunya untuk pmrlksaan prubatan di HKL sebeIum mereka dithan di wadd untuk pmrlksaan susulan.”

“HasiI slasatan awal mendpati kjdian sspek memberi anaknya menghlsap vappe diksan berIaku di Taman Sahabat Jaya, Batu Caves, Selangor, pada 2 Mei lalu,” katanya

Pihak p0Iis juga memkIumkan bhwa bapa berusia 23 tahun itu akan dirman selama tjuh hari bagi membntu slasatan menglkut Aktta Knak-Knak 2001.

“Sspek kini dirman seIama tjuh hari bagi membntu slasatan” tambahnya.

TerdhuIu, vldeo knak-knak disuap vappe oleh bapanya telah tuIar selepas lbunya sendlri memuat naik rkman itu di mdla s0siaI.

Pada awalnya, ibu muda berknaan membldas kmbali mereka yang mngur slkap tldak bertnggungjawab tersbut sebelum suamlnya tampiI mem0hon maaf di Faceb0ok dan berharap agar tidak trus mengcam mereka kerana sdar lsterlnya tidak kuat menerlma kcman daripada wrganet.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Berita Harian (Safeek Affendy Razali) via OMM

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*