(VIDEO) PhonD0a Orang Rmai, Plawak AzleeSnarlo Britahu IsteriSaklt. Ini KeadaanTrkini

PhonD0a Orang Rmai, Plawak AzleeSnarlo Britahu IsteriSaklt. Ini KeadaanTrkini

Berlaku di Kuala Lumpur Pelawak Azlee Senario meluahkan kebimbangan mengenai keadaan isterinya iaitu Aslinda Ayob yang kini berada dalam keadaan kurang sihat serta d.emam sejak lima hari lalu.

Azlee atau nama sebenarnya Mohd Azlee Jaafar berkata, isterinya terlantar s.akit dan tidak mampu untuk melakukan sebarang kerja harian di rumah.

Sekadar info, Muhammad Azlee Jaafar atau lebih dikenali sebagai Azlee Senario ialah seorang pelawak, penyanyi dan pelakon Malaysia. Beliau lahir di Johor dan mula mencipta nama bersama kumpulan komedi Senario pada era 1990an.

Pernah dicalonkan di Festival Filem Malaysia untuk kategori Pelakon Pembantu Lelaki Terbaik FFM pada edisi FFM 14 1999 menerusi filem Senario The Movie. Selain lakonannya sebagai pemuda tere.ncat akal dalam filem tersebut, lakonan Azlee sebagai pengusaha warung roti canai dalam filem Lagi-Lagi Senario 2001 juga mendapat pujian ramai pengk.ritik.

Lima Hari Tak Sihat

Saya minta kepada semua rakyat Malaysia mendoakan agar isteri saya kembali sembuh seperti sedia kala.

Sebenarnya saya terk.ejut kerana mulanya dia hanya kata demam biasa, sepanjang lima hari saya hanya beri dia ubat sahaja dan hari ini saya mengambil keputusan untuk bawa berjumpa doktor kerana risau melihat keadaannya.

Video :

“Doktor sudah mengambil ujian d.arah dan kena tunggu keputusan dalam beberapa hari lagi, saya harap sangat bukan penya.kit yang berb.ahaya,” kata Azlee.

Kredit : Mstar/IG

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*