Sedih Pusat Tahfiz Milik Dato aaron aziz Di roboh

Sedih Pusat Tahfiz Milik Dato aron aziz Di roboh

Datuk Aaron Aziz Sedih Luahan Di Insta beliau, Pusat Tahfiz Miliknya Kena Roboh. Mungkin ramai yang tidak mengetahui bahawa pelakon terkenal malaysia, Datuk Aaron Aziz mempunyai satu pusat tahfiz di Pulau Langkawi.

Dalam satu entri Aaron di Instagram miliknya, dia berkongsi beberapa keping gambar yang menunjukkan satu bangunan yang telah dipecahkan dinding dengan keadaan yang berterabur.

“Kasihan Tahfiz saya di Langkawi dirobohkan. Semoga ALLAH permudahkan segala urusan di sana. Asrama anak-anak semua harus dibina semula.

@journey_to_insyirahPlease jangan tanya kenapa. Anggap benda yang tak dapat kami kawal. Beyond my control,” tulis Aaron yang ternyata kecewa dengan apa yang berlaku.

Datuk Aaron Aziz antara selebriti yang sering melakukan kerja-kerja amal namun dia tidak banyak berkongsi hal tersebut. Semoga pusat tahfiz tersebut dapat dibina kembali.

Sabar merupakan perkataan yang sering kita dengar dalam kehidupan seharian, akan tetapi tahukah kita bahawa ia adalah perkataan yang mudah diungkap,

gambar sekadar hiasan

Tetapi susah untuk dilaksanakan melainkan mereka yang benar-benar mempraktikkan nilai kesabaran dalam diri masing-masing.

Sabar membawa maksud menahan atau meninggalkan. Setiap orang tidak terlepas daripada nikmat dan cubaan dalam kehidupan mereka.

Maka kesabaran dalam sesuatu perkara perlulah dititikberatkan supaya pekerjaan yang dilakukan mendapat hasil yang diingini.

Kredit : Gempak

 

 

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*