Anak dedah keadaan Rosmah terkini mendatangkan sebak netizen.. “Mummy rindu suara, gelak tawa suami di sisi”

Anak dedah keadaan Rosmah terkini mendatangkan sebak netizen.. “Mummy rindu suara, gelak tawa suami di sisi”

Nooryana Najib, anak perempuan kepada bekas Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak berkongsi luahannya di laman Instagram miliknya pada pagi tadi.

Dalam perkongsian itu Nooryana atau dikenali sebagai Yana menulis tentang bagaimana Ibunya Datin Seri Rosmah Mansor yang menjalani kehidupan selepas suaminya Najib Razak disabiktkan kesalahan dan sedang dipen.jarakan.

“Seorang nenda yang sentiasa cuba memikirkan bagaimana menjawab soalan cucunya apabila ditanya “di mana atuk?”.

“Seorang yang memahami perjuangan dan laungan Bossku, sentiasa berada di sisinya sepanjang masa ini, waktu suka dan dukanya,” sambung Yana lagi.

Yana juga berkata, sebagaimana ada segelintir rakyat yang mempercayai Najib Razak tidak mendapat ke4dilan, ibunya juga percaya bahawa suaminya berhak mendapat keadilan dan mahukan keadilan penuh dan menyeluruh untuknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by yananajib (@yananajib)

Yana juga sempat berdoa agar kesihatan dan kebebasan Datuk Seri Najib Razak mendapat ketenangan dan kedamaian dalam tempoh usianya yang kini sudah berumur.

Luahan Yana tersebut mendatangkan sebak dikalangan netizen. Mereka turut mendoakan agar Datin Seri Rosmah Mansor kekal tabah hadapi dugaan.

Terdahulu, Mahkamah Persekutuan telah mengekalkan s4bitan dan hu.kuman pen.jara 12 tahun serta den.da RM210 jut4 ke atas Najib kerana meny3leweng dana SRC International berjumlah RM42 juta.

Dalam pada itu, beliau juga akan menghadapi empat pertu.duhan menggunakan kedudukannya untuk memperoleh su4pan berjumlah RM2.3 bilion daripada dan 1MDB dan 21 pertu.duhan pengub4han wang h4ram yang melibatkan jumlah yang sama.

Sumber: Yananajib via https://www.petuadanresepibonda.com/

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*