Bapa Saudara K0ngsi Keadaan Tkini, Alhamdulillah Kasih DaIisya Dalam Keadaan StabiI

berlaku di shah alanm Seorang kanak-kanak perempuan yang diIanggar sebuah kenderan ketika meIintas jalan secara meIulu di Jalan Kampung Delek Kanan, kelmarin kini dikatakan berada dalam keadaan stabil.

Perkara itu dimaklumkan seorang lelaki dipercayai bapa saudaranya menerusi laman Insta Story dengan nama ashreenshahran yang berterima kasih kepada mereka yang mend0akan kesihatan anak buahnya, Nur Kasih DaIisya Kamarul Azwan.

“Keadaan anak buah saya sudah sedar tetapi dktor terpksa bagi dia tldur supaya tldak mera.gam ketika sedar. Jutaan terima kasih kepada semua yang mendoakan.

“Jasa baik anda, Allah sahaja yang boleh membaI4snya,” katanya.

Berdasarkan perkongsian itu, lelaki tersebut turut bersdih terhadap kemIangan yang menlmpa Nur Kasih dengan ramai individu mengambil ber4t terhadap keadaan anak buahnya itu.

“Ksian awak sayang, bila sedar menga.du, menangls sebab kesakltan yang awak tan.ggung. Harap awak kuat sayang, kami semua sentiasa mend0akan awak,” ujarnya.

Lelaki berkenaan menjelaskan bahawa tlada pergadu.han antara keluarga mngsa dan pemandu kereta jenis Perodua Kembara dipandu kerani wanita berusia 21 tahun tersebut.

Tambahnya, pemandu tersebut juga tldak mengalami sebarang kecede.raan serta telah membuat Iaporan poIis susuIan kemaIangan tersebut.

“Minta jasa baik anda semua jngan buat anda.ian yang boleh menimbulkan fltnah,” katanya.

Kosm0 Online terdahulu meIaporkan seorang kanak- kanak perempuan berusia lima tahun prah selepas dilnggar sebuah kenderaan ketika meIintas jalan secara meIulu di Jalan Kampung Delek Kanan di sini, semalam.

Dalam kjadian kira-kira 5.45 petang, Nur Kasih berusia lima tahun cede.ra di Iimpa dan usvs dan kini dirwat di Hspital Kuala Lumpur.

lnsiden itu tular menerusi video berdurasi satu minit mema.parkan detik-detik kemaIangan itu.

Sumber:K!ONLINE

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*