PiIu, AjaaI Si Jelita Fazira Terbjur Di Atas Jalan, Iuahan Si Kakak Undang Sbak Ramai.

Tangkak : Seorang gadis mninggaI dunia dalam kema.langan m4ut pagi ini di depan bangunan UMNO lama Tangkak melibatkan sebuah motorsikal, kereta dan l0ri.

M4ngsa Nor Farazira Sakri,22, yang menvnggang motosikal disahkan mninggaI dunia di lokasi kejadian lmpak kecede.raan yang dialaminya dalam kemaIangan tersebut.

Permerg1an Zira yang merupakan anak bongsu dalam keluarga berasal dari Parit 2 Sagil Tangkak itu mengundang kesedlhan pada keluarga dan insan insan yang mengenali arwh.

Sbak Iuahan kakaknya Nor Farahin melalui laman sosi4lnya, permerg.ian mengejvt adik bongsu yang tersayang ditngisi ramai.

” Allah Zira, kite dah lama tak dapat jumpa sebab PKP, Last kite jumpa sebelum PKP, Tak sangka harini aku balik sana datang jumpa kau untuk mandikan kau, Mohon sedekahkan Alfatihah untuk adik bongsu saya, Allahyrhamah Nor Farazira Binti Sakri.”

Semoga keluarga ini tabah dengan apa yang berlaku terhadap Zira, punca sebenar kemla.ngan tersebut kini d.isiasat oleh pihak berwajib. Motosikal arwh r0sak dil4nggar oleh kenderaan yang tldak pasti sama ada kereta atau l0ri.

Moga permerg1annya mendapat pembe.laan sewajarnya apa sebenarnya punca kem.l4ngan yang menlmpa arw4h. Moga r0h zira tenang disana.

Seorang adik yang ceria dan sungguh pandai serta rapat dengan keluarganya. Prgi mu sibongsu mengundang kesedlhan yang amat sangat buat keluarga mu namun yang maha esa lebih sayangkan diri mu zira. Al fatihah.

Sumber: mt

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*