Adam Lee tolak lakonan romantik sebelum kahwini Sweet Qismina -“Kena jaga batas”

Pelakon Adam Lee, atau nama sebenarnya Muhammad Arif Adam Mohamed Fadlee mendedahkan dia sudah menjaga batasnya semasa fasa bertunang bersama pelakon dan penyanyi, Sweet Qismina dengan menolak tawaran lakonan yang romantik bersama pelakon wanita yang lain.

Menurut Adam, dia dan Sweet mengakui saling mempercayai dan menjaga pergaulan antara satu sama lain adalah cabaran yang paling terbesar ketika dalam fasa tersebut.

“Sebelum kami bernikah lagi iaitu dalam fasa bertunang memang kami sudah menjaga batas. Kami akan sentiasa saling mengingatkan.

“Malah, saya pernah ditawarkan membawa watak seorang suami yang perlu beraksi romantis dengan isterinya, tetapi saya tarik diri,” katanya.

Bukan itu sahaja, Sweet turut mendedahkan mereka sering berbincang mengenai perkara yang perlu dijaga untuk menggelakkan sebarang saah faham akan berlaku.

“Ketika itu (fasa pertunangan) baru Sweet tahu kalau berlakon dengan mana-mana pelakon lelaki, ada batas untuk dijaga… begitu juga Adam. Kami sentiasa berbincang untuk memberitahu apa yang perlu dijaga.

“Sebagai seorang pelakon kami tidak boleh mengelak untuk mempunyai pasangan dalam drama, namun apa yang penting kita perlu tahu cara menjaga batas,” ujarnya.

Malah, Sweet turut menjelaskan sebagai seorang pelakon, mereka boleh berbincang dengan pengarah untuk mengubah cara lakonan yang membabitkan lakonan romantik.

Sumber: @mStar (Ain Norman)

 

Artikal Popular :

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*